Din lokale elektriker i Assens og Haarby – vi følger strømmen!

Medlem af Tekniq

Medlem af
TEKNIQ

Erfaren elektriker

Over 40 år
i el branchen

Elektriker med døgnservice

Døgnservice
24/7/365

Kontakt os

Kontakt os på
64 71 14 14

El-installation Assens

​El-installation

Her hos JP EL & DATA Assens og Hårby udfører vores autoriserede elektrikere, el-installatører og montører alle former for opgaver inden for el-installation og el-reparation, og vi servicerer både privatkunder, erhvervs-, industri- og landbrugskunder.

Aut._El-Instalatør_John_Pedersen_A_S__Assens_3

Energioptimering

Vi arbejder med energioptimering for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vores filosofi er, at vi kan finde besparelser i energiforbruget for alle – fra den lille private husholdning til den store produktionsvirksomhed.

Transientbeskyttelse Assens Hårby

Transientbeskyttelse

Vil du beskytte og sikre dit hjem og din virksomhed mod lynnedslag? Det kan have meget store økonomiske omkostninger for dig, hvis du oplever, at et lyn slår ned, og de elektroniske systemer går ud. Vi installerer transientbeskyttelse på hele Fyn.

Udendørskontakter-elektriker-østfyn

Er dit hjem eller din virksomhed sikret mod lynnedslag?

Det kan have meget store økonomiske omkostninger for dig, hvis du oplever at et lyn slår ned og de elektroniske systemer går ud.

JP EL & DATA er aut. el-installatører og du kan roligt kontakte os 📞 64 71 14 14 eller sa@jp-assens.dk –  vi har bred erfaring med installation af transientbeskyttelse i Assens og Hårby.

Ladestander JP El og Data

3 gode grunde og fordele..

..ved at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

Vi er kommet frem til 3 gode grunde og fordele til, hvorfor det kan være en god idé med din egen ladestander til din bil. Vil du vide hvad de 3 ting er?

Klik på linket i knappen og find ud af det. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Elektriker Assens og Hårby

Hos JP EL & DATA i Assens og Hårby har vi en bred kundeprofil. Vi laver el opgaver for private, erhverv og industri, offentlige institutioner og landbruget samt for boligforeninger, hvor vi fungerer som faste hus-elektrikere. Vores el-opgaver spænder bredt og afhænger af vores kunders specifikke behov

Hos JP EL & DATA får du både kvalitetshåndværk og kvalitetsmaterialer, og vi har altid konkurrencedygtige og fair priser på vores service.

Kontakt os i dag på ☎ 64 71 14 14 / 64 73 16 13 eller sa@jp-assens.dk

 

Fagkyndig og professionel elektriker firma i Assens og Hårby

Gennem årene har vi løst mange forskellige el-opgaver for privatkunder såvel som erhvervskunder i og omkring Assens og Hårby. Vi har laver både faste serviceaftaler med virksomheder og kommer gerne ud til jer og laver et tilbud. Det er dig, som kunde som bestemmer, hvad du har brug for.

Vores mange år i branchen er din garanti for høj faglighed og indsigt i nye metoder. Vi leverer altid kvalitetsløsninger til en fornuftig pris.

Hos Hos JP EL & DATA i Assens og Hårby tager vi alle opgaver ind – så uanset om din opgave er stor eller lille så rykker vi ud – også hele døgnet rundt ! Kontakt os i dag på ☎ 64 71 14 14 / 64 73 16 13 eller sa@jp-assens.dk

 

Som lokal elektriker hjælper vi private og virksomheder

Vi udfører transientbeskyttelse til både landbrug og industrien i og omkring Hårby og Assens. Vi laver alt indenfor alarm og sikkerhed både til mindre virksomheder, private og butikker.

Har du en elbil og ønsker ladestander, så har vi taget de helt nye kurser og samarbejder med forskellige ladestander-udbydere. Vi hjælper både private og virksomheder med energioptimering, hvor der kan være mange penge at spare på både regningen og på miljøet. Du har også mulighed for at udlåne vores lift til dig og din virksomhed. Det kan være I står over for en enkelt opgave, havearbejde, fotoskydning eller andet, hvor der er langt op.

Og så hjælper vi med helt simple arbejde som udskiftning af stikkontakter, ophængning af lamper og generelt gennemgang af el-installationerne. Det er både i forbindelse af ombygning, nybyg og renovering. Vi holder os altid opdateret med lovgivningen og de nyeste regler på områderne. Vi sikrer hele tiden at vores el-installatører er opdateret med de nyeste kurser og garanterer dig at du får udført din el-arbejde af en professionel elektriker, der har autorisationen på plads.

Vi slipper ikke opgaven eller dig, før du er tilfreds – da kundetilfredshed er en vigtig faktor for os. Kontakt os i dag på ☎ 64 71 14 14 / 64 73 16 13 eller sa@jp-assens.dk – vi kører fra Hårby og Assens til det meste af Fyn

 

Kontakt din lokale elektriker i Hårby og Assens

Har du brug for en effektiv, grundig og kvalitetsbevidst el-installatør eller elektriker i og omkring byerne Assens og Hårby, der altid står klar til at rykke hurtigt ud? Så kontakt JP EL & DATA i dag på vores hovednummer 24 timer i døgnet ☎64 71 14 14 – Vi kan også træffes på sa@jp-assens.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

VE godkendt
Medlem af Tekniq
Blue Install